Service & onderhoud

Service & onderhoud

Klimaatbeheersing is onze passie

Z

STEK certificering

STEK-gecertificeerde ondernemingen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.
Al onze monteurs zijn in het bezit van een STEK certificaat (tegenwoordig CFK certificaat), waardoor zij bevoegd zijn om grondig onderhoud te verrichten op uw klimaatbeheersings systeem.

Z

Service

Heeft u een vraag of service nodig?
Airco Team B.V. neemt binnen een dagdeel contact met u op.

Z

Installatie en montage

Onze projectleiders en monteurs zullen de airco, het luchtgordijn of het ventilatie systeem komen plaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor, huis of andere locatie altijd netjes achterblijft

Z

Onderhoud

Met onze flexibele onderhoudsprogramma’s op maat bent u zeker van de beste onderhoud.

Snel en met de beste service!

Hoe gaan wij te werk?

Wij begrijpen dat de aanschaf van een klimaatbeheersing systeem een belangrijk overweging is.

Heel graag helpen wij u bij het maken van de juiste en de beste keuze in uw specifieke situatie.

Via de contactgegevens kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen, wij reageren zo snel mogelijk om uw vragen te beantwoorden.

Offerte

 

Bij interesse ontvangt u van ons een offerte, uiteraard nadat we volledig op de hoogte zijn van de ruimte en uw wensen. In een groot aantal gevallen is het noodzakelijk om een afspraak op locatie te maken om het beste advies mogelijk te geven.

Installatie en montage

 

Onze projectleiders en monteurs zullen de airco, het luchtgordijn of het ventilatie systeem komen plaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor, huis of andere locatie altijd netjes achterblijft. Een uitgebreide uitleg over het aangebrachte systeem krijgt u ook van onze medewerkers, zodat u weet waar u aan toe bent. Alle eventuele vragen worden natuurlijk beantwoord, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Service & onderhoud

 

Wij raden u aan om gebruik te maken van één van onze flexibele service overeenkomsten. Bij het maken van de offerte bespreken wij dit graag met u. Onderhoud aan het systeem wat bij u wordt geplaatst is van groot belang voor de duurzaamheid en het voorkomt onnodige kosten in de toekomst. Neemt u bij ons een nieuwe airco af inclusief een service overeenkomst, dan geeft Airco Team B.V. u geen 12 maar 36 maanden garantie!

Goede service maakt het verschil

Mystery Person

Wat hing de airco supersnel en wat zijn wij er ontzettend blij mee! Alles was keurig opgeruimd, echt nauwelijks gemerkt dat er een paar monteurs bezig waren. petje af!

Nikki Schutte
Mystery Person

Goede kerels die gasten gisteren.

Wat een rust = quite mode!
Je hoort hem echt niet meer!

Zijn weer stuk verbeterd in vergelijking tot vorige systeem en die huiskamer unit perst er echt een hoop koude lucht uit!

Fam. Piron
Airconditioning thuis

Hey Wilco,

De mannen zijn net weg en hebben hard gewerkt. Wat voor mij nog veel belangrijker is, alles keurig netjes achtergelaten. Ik heb de laatste tijd wel meer bedrijven over de vloer gehad, waar de boel netjes achter laten niet echt bestond. Compliment voor je bedrijf en je werknemers, dit is zoals het hoort.

Gr. Michel en Phaedra

Contact

Heeft u een vraag of advies nodig?

Neem gerust contact met ons op