Ons Team

Klimaatbeheersing is onze passie

Zoals je weet staan we bij AircoTeam altijd voor je klaar. Telefonisch, per mail en als we bij je langs komen. Uiteraard zijn wij online zelfs  24/7 bereikbaar voor alle vragen!

Wil je een prijs weten of ben je benieuwd naar de technische specificaties van onze klimaatbeheersing producten?

Heb je een vraag over levertijden en bestellingen?

Heb je een project waarover je een professional wilt spreken?

AircoTeam staat altijd en overal voor je klaar

om je te helpen en ondersteunen voor

een ideaal binnenklimaat.

Wilco Ziermans

Eigenaar Airco Team B.V.

Wilco is een trotse ondernemer in hart en nieren die altijd de wensen van de klant voorop stelt. Voor een passend advies en een goed gesprek is hij altijd in.

Vooral het persoonlijke contact is iets wat voor Wilco belangrijk is, zodat hij alle vragen die er zouden kunnen zijn op de juiste manier kan beantwoorden.

Wat voor Wilco belangrijk is, is dat al zijn collega’s met professionele en kwalitatief hoge producten kunnen werken. Uiteindelijk is het prettig om te werken met hoogwaardig materiaal, waardoor en efficiënt gewerkt kan worden.

Inmiddels zijn ontelbaar veel bedrijven en particulieren voorzien van perfecte klimaatbeheersing door Airco Team B.V.

Jan Voorneveld

Projectleider

Jan is de projectleider en tevens de linker- en rechterhand van Wilco. Inmiddels alweer sinds 2010 onderdeel van Airco Team B.V. en een onmisbare schakel bij zowel grote als kleine projecten. Jan is ongelofelijk technisch onderlegd, de klant staat voor hem altijd op de eerste plaats en zal altijd voor de beste oplossing gaan.

Jolanda Ziermans

Office Manager

Jolanda is onze administratieve steun en toeverlaat! Zowel de debiteuren als de crediteuren administratie zijn zaken waar Jolanda het klappen van de zweep kent. Voor vragen over serviceovereenkomsten ben je bij haar aan het juiste adres. Op kantoor kun je het eigenlijk zo gek niet bedenken of ze regelt het.

Onze collega’s

Michel Voorbij

Michel Voorbij

Michel is als leerling begonnen bij Airco Team B.V. en heeft bij ons het vak geleerd. Michel is al vele jaren werkzaam bij Airco Team B.V. en heeft een service gerichte instelling.
Jeroen Maarse

Jeroen Maarse

Jeroen helpt daar waar nodig is, als echte duizendpoot is hij bereid om kennis op te doen en deze in de praktijk te gebruiken.
Boris Zandvliet

Boris Zandvliet

Boris is werkzaam als monteur bij Airco Team B.V. en is onze goedlachse, altijd vrolijke en immer serieuze collega.
Niels Willemse

Niels Willemse

Niels zit nooit stil en is altijd op zoek naar het vinden van de beste technische oplossingen. Als echte team speler is hij een aanwinst voor ons team.

Snel en met de beste service!

Wij geven altijd het beste advies.

 

Wij begrijpen dat de aanschaf van een klimaatbeheersing systeem een belangrijk overweging is.

Heel graag helpen wij u bij het maken van de juiste en de beste keuze in uw specifieke situatie.

Via de contactgegevens kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen, wij reageren zo snel mogelijk om uw vragen te beantwoorden.

Goede service maakt het verschil

Mystery Person

Wat hing de airco supersnel en wat zijn wij er ontzettend blij mee! Alles was keurig opgeruimd, echt nauwelijks gemerkt dat er een paar monteurs bezig waren. petje af!

Nikki Schutte
Mystery Person

Goede kerels die gasten gisteren.

Wat een rust = quite mode!
Je hoort hem echt niet meer!

Zijn weer stuk verbeterd in vergelijking tot vorige systeem en die huiskamer unit perst er echt een hoop koude lucht uit!

Fam. Piron
Airconditioning thuis

Hey Wilco,

De mannen zijn net weg en hebben hard gewerkt. Wat voor mij nog veel belangrijker is, alles keurig netjes achtergelaten. Ik heb de laatste tijd wel meer bedrijven over de vloer gehad, waar de boel netjes achter laten niet echt bestond. Compliment voor je bedrijf en je werknemers, dit is zoals het hoort.

Gr. Michel en Phaedra

Contact

Heeft u een vraag of advies nodig?

Neem gerust contact met ons op